Portali ARASAAC

Portali ARASAAC ofron  burime dhe materiale grafike për të lehtësuar komunikimin për ata që kanë një lloj problemi në këtë fushë. Ky projekt është financuar nga Departamenti i Arsimit, Kulturës dhe Sporteve të Qeverisë lokale të Aragonës dhe i koordinuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Inovacionit, Barazisë dhe Pjesëmarrjes së këtij departamenti.

Leave a Reply