PICTO SELECTOR

Picto-Selector është një aplikacion windows për krijimin e orareve vizuale. Përdoret nga shumë mësues dhe prindër. Por ka edhe raportime që ky aplikacion përdoret edhe në kujdesin ditor për të moshuarit.
Aplikacioni përmban mbi 28.000 foto (imazhe) të përkthyera në gjuhën angleze, hollandeze, gjermane, frënge, daneze, spanjolle, braziliane dhe italiane.
URL: https://www.pictoselector.eu/pt-pt/

Leave a Reply