Aplikacioni Tastiera Kumbuese

Me këtë aplikacion ju mund të komunikoni shpejt me një imazh. Fuqia e këtij aplikacioni qëndron në faktin që ju mund të shtoni fotot dhe zërin.

Leave a Reply