Aplikacioni FaceSay

Symbionica projektuan dhe krijuan FaceSay, lojëra sociale FaceSay për nxënësit e moshës shkollore me një çrregullim të spektrit të Autizmit. Dëshmitë nga katër studime të kontrolluara randomisht që tregojnë një gamë mbresëlënëse të përfitimeve, duke përfshirë:

Njohja e Εmotion
Njohja e fytyrës
Teoria e Mendjes
Interaksionet e përmirësuara me kolegët në shesh lojërash

Leave a Reply