PICTO SELECTOR

Picto-Selector është një aplikacion windows për krijimin e orareve vizuale. Përdoret nga shumë mësues dhe […]

Read more

PICTO SELECTOR

Picto-Selector është një aplikacion windows për krijimin e orareve vizuale. Përdoret nga shumë mësues dhe […]

Read more