Software Text-to-Speech per perdorim personal

NaturalReader është një softuer për përdorim personal. Ky softuer i lehtë për përdorim me zëra të fortë, mund të lexojë për ju ndonjë tekst si skedarët e Microsoft Word, faqet e internetit, skedarët PDF dhe email-et.

Link : NaturalReader

Leave a Reply