GoTalk 32+

GoTalk 32+ ka pesë nivele, duke i dhënë këtij folësi një kapacitet prej 163 mesazhes. Butonat e mesazheve regjistrojnë për 10 sekonda dhe butonat kryesorë të fjalorit regjistrojnë për 17 sekonda.

Karakteristikat:

·   Regjistrim i shpejtë

·   Butonat e mesazhit regjistrojnë 10 sekonda

·   Butonat kryesorë të fjalorit regjistrojnë 17 sekonda

·   kontrollin e volumit

·   Pesë nivele

·   Dorezë e integruar

·   Kujtesë e integruar

·   Regjistron dhe bllokon nivelet

·   Shtresa mbulesë e magazinimit

·   Udhëzimet në anën e pasme.

Leave a Reply