Komunikues i vogel hap pas hapi

Mund të regjistrosh çdo seri të mesazheve në komunikuesin “E vogel hap pas hapi”. Shtypni një herë sipërfaqen e aktivizimit të saj për të dëgjuar mesazhin e parë. Shtypeni përsëri për të dëgjuar mesazhin pasardhës, dhe kështu me radhë. Dy minuta të plota të regjistrimit ju lejojnë të regjistroni sa më shumë mesazhe që keni nevojë. LITTLE Step-by-Step përmban një bazë të harkuar dhe 2.5-in / 6.4-cm sipërfaqe aktivizimi. Mundësuar nga një bateri e zëvendësueshme 9 volt, LITTLE Step-by-Step nuk ka nevojë për tu karikuar dhe mund të zgjasë me javë apo muaj edhe në një bateri të vetme.

 

Leave a Reply