Aplikacioni Pocket Pond

Në këtë aplikacion ju shihni një pellg në ekran. Ndërkohë mund të dëgjoni muzikë qetësuese. Kur prekni ekranin, dëgjon që uji lëviz. Prekja e peshkut do të thotë zë shtesë dhe një ndryshim në imazhin.

Leave a Reply