Tastiera Keeble

Kjo tastierë është projektuar për të bërë të shkruarën pothuajse të çdo aplikacioni iOS më të lehtë dhe më të shpejtë për njerëzit me dëmtime fizike dhe shikimi, si dhe karakteristika për të mbështetur disleksikët.

Leave a Reply