Software Text-to-Speech për përdorim personal

NaturalReader është një softuer teksti-për-fjalim për përdorim personal. Ky softuer i lehtë për përdorim me zëra normal mund të lexojë për ju ndonjë tekst si skedarët e Microsoft Word, faqet e internetit, skedarët PDF dhe email-et.

Link : NaturalReader

Leave a Reply