Kamera mouse

Kamera Mouse është një program falas që ju mundëson të kontrolloni treguesin e miut në ekranin tuaj të kompjuterit vetëm duke lëvizur kokën. Për të përdorur kamerën Mouse ju nevojitet një kompjuter Windows dhe një webcam.

URL: http://www.cameramouse.org/index.html

Leave a Reply