Accent 1400 with NuEye

Accent ™ 1400 është një pajisje për gjenerimin e fjalëve (SGD) që ofron funksione miqësore për të bërë komunikimin shpejtë dhe të lehtë për individët me probleme në të folurit. Ekran i madh 14 “është zgjedhja perfekte për individët me nevoja të qasjes komplekse ose ata që duan ikona më të mëdha.
Sistemi i Ndjekjes NuEye i bashkëngjitet pajisjes Accent 1400 menjëherë për t’i dhënë përdoruesve kontrollin e plotë vizual të pajisjes. Çelësat përzgjidhen duke shikuar për një periudhë të caktuar kohe për të krijuar fjalim.
Përfshin PCS (Simbolet e Komunikimit të Fotografisë), Unitetin, WordPower, Thelbin, Mundësitë e Gjuhës Spanjolle.

Leave a Reply