Sip dhe Puff

Një thithje e butë ose një shtytje e lehtë në një tub mund të jetë më e lehtë dhe më e përshtatshme për disa sesa një kalim më adaptues tradicional. Ashtu si një çelës tradicional, çelsat e pompës sonë mund të përdoren për të hyrë në të gjitha llojet e pajisjeve të aktivizimit të kalimeve – pajisjeve gjeneruese të fjalëve, kompjuterave, tabletëve, telefonave celularë, sistemeve të kontrollit mjedisor dhe pajisjeve të tjera të dizajnuara për skanime kalimi.

Sip and Puff Switch Solutions

Leave a Reply