Tregime Kuzhine

Për studentët më të rritur që mësojnë të gatuajnë në shkollë, kjo aplikacion është një mjet i shkëlqyeshëm. Veçanërisht fotografitë dhe videot që mbështesin të gjithë procesin sigurojnë që nxënësit me aftësi të kufizuara mund ta përdorin këtë aplikacion.

Recetat, por edhe video hap-pas-hapi janë të përfshira. Ju mund të bëni edhe një përzgjedhje për përbërës të caktuar.

Shënimet mund të shtohen në çdo recetë, të dobishme për studentët me aftësi të kufizuara, të cilët mund të kenë nevojë ende për disa hapa të ndërmjetëm.

Leave a Reply