Aplikacioni Peekaboo

Kur preket dera e stallës hapet dhe shfaqet një kafshë e vogël. Kjo kafshë është emertuar, bën zhurmë dhe fjalet e figurës shfaqen. Vetëm gjuha angleze është e përfshirë në versionin falas. Nëse është e nevojshme, zëri mund të fiket.

Leave a Reply