Akti i Evropian i Aksesibilitetit

Grupet politike të Parlamentit Evropian paraqitën amendamente mbi propozimin e Aktit të qasjes të BE-së. Ne kemi bërë fushatë të fuqishme për pesë përparësitë tona për t’u reflektuar në këto ndryshime dhe të gjitha amendamentet që propozuam u prezantuan. Këtë të enjte, më 14 shtator, deputetët e Parlamentit Evropian (MEPs) do të votojnë mbi amendamentet e propozuara mbi Aktin e qasjes.

Votimi do të mbahet gjatë seancës plenare në Parlamentin Evropian në Strasburg. Ky është një moment vendimtar në betejën tonë për një Akti të Qasjes së Qëndrueshme. Ne po i bëjmë thirrje deputetëve për të dëgjuar zërat tanë dhe për të mbështetur përparësitë tona. Kjo është e vetmja mënyrë në të cilën Akti i Qasjes mund të bëjë një ndryshim të vërtetë në jetën e të gjithë njerëzve në Evropë, duke përfshirë 80 milionë persona me aftësi të kufizuara dhe 150 milion njerëz të moshuar.

Leave a Reply